سرباز عقل

مطالبی درباره فلسفه و جامعه شناسی | غرب شناسی | شرق شناسی | اسلام و ایران | رسانه و تکنولوژی | سیر مطالعاتی

سرباز عقل

مطالبی درباره فلسفه و جامعه شناسی | غرب شناسی | شرق شناسی | اسلام و ایران | رسانه و تکنولوژی | سیر مطالعاتی

مشخصات بلاگ
سرباز عقل

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
«إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم»
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند. (قرآن کریم. سوره مبارکه رعد آیه 11)

غرب شناسی

صهیونیسم شناسی: هولوکاست: بهانه یک امتداد

 

صهیونیست ها از اول می دانستند که علی رغم اخراج اجباری صدها هزار فلسطینی از سرزمین هایشان، هنوز ترکیب جمعیتی یهودی های مهاجر قابلیت تثبیت کامل این رژیم را ندارد.

 

به این دلیل سعی کردند با ایجاد جو روانی به کمک رسانه های جهانی، درباره یهودستیزی در جهان به ویژه در زمان هیتلر (هولوکاست)، یهودی های جهان به ویژه اروپای شرقی را وادار به مهاجرت به اسرائیل کنند. به این منظور از زمان اتمام جنگ جهانی دوم ساختن اسطوره ای به نام هولوکاست را شروع کردند.

 

هولوکاست، افسانه یا واقعیت

 

هولوکاست در لغت به معنای سوزاندن است و عنوانی است بر قتل عام ادعایی 6 میلیون یهودی اروپایی به دست حکومت هیتلر!

 

ماجرا از آنجا شروع شد که بعد از سقوط هیتلر و اشغال آلمان توسط متفقین، عکس هایی از اجساد و اردوگاه های بزرگ تخت اختیار نازی ها پخش شد که آنها را محل قتل عام یهودی ها معرفی کرده بود. از آن به بعد بحث هولوکاست یک باره در روزنامه ها، نشریات، شبکه های رادیو و تلویزیونی غربی مطرح شد و سیاست مداران از آن استفاده های زیادی بردند.

 

با پذیرش جهانی هولوکاست، دولت آلمان موظف شد مبالغ گزافی به عنوان خسارت به بازماندگان هولوکاست، به اسرائیل پرداخت کند.

 

البته در سال های اخیر، گروهی از محققین درباره این ادعا به تحقیق پرداخته اند. آنها با مطالعه اسناد، بررسی اعترافات  و سخنان شاهدین ، بازرسی دقیق و مکرر از اردوگاه های نگه داری یهودی ها، بررسی وضع کشور آلمان و عقاید نازی ها به نتایج جدیدی دست پیدا کردند. اما نتایج کار آنها در هیچ رسانه ای انعکاس نیافت و البته هیچ محققی نتوانست دیدگاه نقادان هولوکاست را رد کند. بسیاری از این محققان که در کشورهای اروپایی زندگی می کردند، از طرف دستگاه های قضایی کشورهای متبوع خود محکوم و مجازات شدند و یا مورد حمله گروه های ترور صهیونیستی قرار گرفتند.

 

بر اساس این تحقیقات قتل گاه های معروف در حقیقت اردوگاه های کار اجباری بوده اند و امکان قتل عام در آنها (با توجه به امکاناتی که بنابر ادعای هواداران هولوکاست برای کشتار یهودی ها به کار گرفته می شد، مثل اتاق گاز، کوره های آدم سوزی و ... )وجود نداشته است. هم چنین جعلی بودن بسیاری از اسناد و مدارک مذکور، طی تحقیقات منتقدین هولوکاست به اثبات رسید.

 

ضمنا در سال های پایانی جنگ که نظام حمل و نقل و بهداشت عمومی در آلمان از بین رفته بود، در بیشتر نقاط این کشور و به خصوص در اردوگاه های کار اجباری بیمارهای واگیر دار (از جمله تیفوس) شایع شد و باعث مرگ بسیاری از مردم آلمان و اسرای جنگی و از جمله زندانیان یهودی شد. مسئولان آلمانی هم برای جلوگیری از آلودگی بیشتر منطقه و آب های زیرزمینی اجساد مبتلایان به بیماری های واگیر دار را می سوزاندند. این کوره ها همان کوره های مورد ادعای هواداران هولوکاست است.

 

رسانه های غربی از فاش شدن این مسائل به شدت جلوگیری می کردند، چون در صورت اثبات جعلی بودن هولوکاست، اعتبار بیشتر رسانه ها، بنگاه های خبری و سیاستمداران غربی مروج و مدافع هولوکاست خدشه دار می شد.

 

ماجرای هولوکاست به کمک فیلم سازان و هنرمندان سینمای غرب و به ویژه هالیوود در فیلم های متعدد مطرح و کم کم به یک اسطوره تردید ناپذیر تبدیل شد و در سایه آن صهیونیست ها به عنوان بقایای قربانیان هولوکاست به مظلوم نمایی پرداختند و از یک سو مهاجرت یهودی ها به فلسطین اشغالی را تسهیل کرده و از طرف دیگر سرکوب شدید و قتل عام مردم فلسطین را مخفی کردند.

 

منبع: روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون. جلد پنجم: در جهت عکس حرکت کن: از اعتراض های مدرن تا کنون. دفتر نشر معارف، چاپ دوم، 1391، ص 65

 

کلمات کلیدی: اسرافیل، هولوکاست، افسانه هولوکاست، صهیونیسم، صهیونیسم و هولوکاست، فلسطین، یهود، مهاجرت یهودیان به فلسطین، سیطره و تسلط صهیونیسم و یهودی ها بر رسانه ها، یهودستیزی، هیتلر، اروپای شرقی، اسرائیل، جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم، اسطوره هولوکاست، قتل عام یهودی ها، قتل عام یهودی ها توسط هیتلر، آلمان، نازی ها، غرب، غرب شناسی، نازیسم، کشورهای اروپایی، اردوگاه های کار اجباری، اتاق گاز، کوره های آدم سوزی، رسانه های غربی، سینمای غرب، هالیوود، فلسطین اشغالی، نقد هولوکاست، هیتلر و هولوکاست، هولوکاست چیست؟، تعریف هولوکاست، معنی هولوکاست، فلسطین و هولوکاست، قوم یهود، نازیسم و هولوکاست، فراماسونری، فراماسون ها، فراماسونری و هولوکاست، صهیونیسم و فراماسونری

 

(کپی برداری از «اسرافیل» فقط با ذکر منبع و لینک مستقیم مجاز است)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">