غرب شناسی: امریکا شناسی: امریکا، جمهوری فراماسون ها (قسمت اول)
غرب شناسی
امریکا شناسی
امریکا: جمهوری فراماسون ها
(قسمت اول)
عصر روشنگری در تاریخ غرب، دوران تثبیت مدرنیته و ظهور ایدئولوژی های اومانیستی است. فیلسوفان عصر روشنگری، معتقد به اصالت عقل منقطع از وحی بودند و عصر غلبه تفکر دینی را روزگار «تاریک اندیشی» می نامیدند. اکثر نویسندگان و اندیشمندان معروف نهضت روشنگری یعنی افرادی مثل «ولتر»، «نیوتون»، «مونتسکیو» و «لسینگ» وابسته به لژهای مختلف فراماسونری بودند. اساسا می توان اندیشه های مبنایی «روشنگری» را همان باورهای بنیادین فراماسونری دانست.
امریکا کشوری است که بر مبنای ایده آل های روشنگری بنا شده است و فراماسونرها در طول تاریخ دویست و سی و اندی ساله آن، همیشه در زمره رهبران و بانیان و چهره های ذی نفوذ سیاسی و فرهنگی و اقتصادی این کشور بوده اند. پیوند فراماسونری و روشنگری، در دولت امریکا تجسم عینی روشنی یافته است.
فراماسونری چیست؟ ارائه یک پاسخ صریح و روشن به این پرسش، نیازمند تفصیل و فرصتی گسترده و مبسوط است؛ اما اجمالا می توان گفت که تشکیلات فراماسونری آن گونه که در انگلستان و پس از آن در فرانسه و آلمان و امریکا در قرن هجدهم و پس از آن پدید آمد، سازمان مخوف و پیچیده و بسیار ذی نفوذی است که از طریق اعمال نفوذ های نهانروشانه، خواست ها و اراده و منافع لایه های مختلف طبقات سرمایه دار عصر جدید را پیش می برد.
فراماسونری به شدت یهودیت زده بوده و دارای پیوند های نزدیک با صهیونیسم جهانی است. شبکه های فعال و پیچیده و پرقدرت و مرموز فراماسونری، از عوامل ذی نفوذ در سیاست خارجی و نیز سیاست های داخلی دولت های امپریالیستی غربی، به ویژه امریکا هستند. می توان گفت آمریکا را فراماسون ها بنیان گذارده اند و امریکا خانه اصلی فراماسونری بین المللی است.
منبع: نیمه پنهان امریکا: مروری کوتاه بر بنیان های نظری و ارکان تمدنی امریکا: شهریار زرشناس
(کپی برداری از «اسرافیل» فقط با ذکر منبع مجاز است)
- ۹۷/۰۴/۲۶