علل و عوامل روسپی گری: تشکیل خانه های فساد (قسمت اول)
علل و عوامل روسپی گری
تشکیل خانه های فساد
(قسمت اول)
تشکیل خانه های فساد، مساوی است با ایجاد خرده فرهنگی که افراد در آن به دلیل ارتباطات خاص و نزدیکی که با هم دارند کج روی های یکدیگر را پذیرفته و ناهنجاری ها در آن جامعه فاسد و کوچک، به هنجار بدل می شود. هر کس که در چنان فضایی زندگی کند در فرایند اجتماعی شدنش با رفتارهای بزهکارانه خو می گیرد و این امر، راه را برای توسعه فرهگ روسپی گری باز می کند.
از منظر دینی نیز وقتی «تجاهر به فسق» خود یک عنوان مستقل برای گناه است، هیچ توجیهی برای ایجاد خانه های فساد و تشکیل مناطقی که چنین افرادی را در خود جمع کند وجود ندارد. تشکیل خانه های فساد، یعنی اجازه دادن به افرادی که عَلم گناه را برداشته و راه به دوستداران معصیت نشان می دهند و به طور حتم اگر به جای صرف هزینه برای اعمال رفتاری صحیح در مقابل مشکل مزبور و معالجه آن، این گزینه انتخاب شود، افراد فراوانی در مسیر آسیب قرار خواهند گرفت.
علاوه بر آنچه گذشت، در اندیشه دینی، ارتکاب گناه، به خصوص چنین رفتارهای پلیدی، حرکت حیات معنوی را در شریان باطنی اجتماع کند می کند.
امام باقر (ع) از قول پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
«زمانی که پس از من زنا شایع شود، مرگ های ناگهانی افزایش خواهد یافت»
همچنین امام صادق (ع) می فرمایند:
«از جمله گناهانی که سبب منع روزی و کم شدن رزق می شود، زناست»
منبع: شفیعی سروستانی، ابراهیم. نظام اسلامی و مسئله روسپی گری. دفتر مطالعات و تحقیقات زنان، 1385، ص 160
کلمات کلیدی: اسرافیل، روسپی گری، علل و عوامل روسپی گری، خانه های فساد، روسپی گری و خانه های فساد، فرهنگ روسپی گری، روسپی گری از منظر دین، عوامل شکل گیری خانه های فساد، امام باقر (ع)، پیامبر اکرم (ص)، امام صادق (ع)، زنا، زنا در جوامع دینی، پورنوگرافی، سکس
(کپی برداری از «اسرافیل» فقط با ذکر منبع و لینک مستقیم مجاز است)
خدا قوت
دنبال شدید